Treningsamling TJM

Da var den første av totalt 3 treningssamlinger før 2013 sessongen unnagjort. Har hatt en super samling med mange fine langturer i et nydelig vær på Mallorca. Tempraturen har ligge på rundt 15 grader hver eneste dag, og vi har ikke hatt en enste tur med regn. Hovedfokuset der nede var mengdetrening, men vi har også fått noen timer under/over terskel 😉

Sommer og sol
Playa de Palma

Dagene på treningssamling blir fort veldig like, så det er ikke alltid like lett å holde kontroll på hvilken dag det er. Treningen startet 10 hver dag, og man var som regel ikke hjemme igjen før i 4 tiden på ettermiddagen. For noen høres det kanskje sprøtt ut å være ute halve dagen i en svett sykkelbukse, men for oss er det dette som er livet. Tro det eller ei.

Man kan ikke alltid stole på GPS’n

Utenom å sykle har det gått i mye basistrening, tøying og litt julehandel. Dagene går fort når man er på treningssamling, også blir man jo man sliten etterhvert, så det blir litt begrenset for hva man kan finne på. Men man er jo ikke på samling for å shoppe og ligge på latsiden. Må også skryte av vår nye rytter og basistrener Truls. Man skal lete lenge etter en som er så rå på basistrening, helt sykt!

Hulken truls

Akkurat nå er eg hjemme en tur på Sotra, selv om det ikke er like varmt som på Mallorca, så var det fantastisk godt å komme hjem igjen. Skal inn til By’n senere i dag for og motta Hordaland fylkeskommune sitt utviklingsstipend. Setter stor pris på at eg var en av de utvalgte, dette hjelper stort, spesielt nå som eg er syklist på heltid.

Julestemning i heimen

Legg inn en kommentar