Treningssamling TJM, del 3

Da var siste treningsforbredelsene før sessongstarten i boks. To lange uker med buffet er endelig over. På denne siste samlingen har det vert fokus på konkurranserelatert trening, vi har trent på det meste som møter oss på veien fremover. På den andre hviledagen hadde vi besøk av Leif Ottesen som er mental trener. Mange nyttige tips som eg kommer til å ta med meg i fremtiden. Vi har også fått konkuransesyklene våres.

Konkuransesykkelen
Konkuransesykkelen

På lørdag starter sesongen for laget, Beverbeek Classics står for tur. Rekordtidlig sessongstart for min egen del. Det posetive med en så tidlig start er at de fleste av de andre lagene som er med ikke har løp i beina de heller. Eg føler meg klar for morgendagen, kroppen er litt tung etter all treningen de siste ukene, men med en rolig dag til nå så blir det nok bedre. Treningen de siste ukene er ikke lagt opp til att vi skal vere i toppform til dette løpet, men grunnformen er der den skal vere.

Oskar Svendsen
Minstemann Oskar Svendsen koser seg

Løpet er kategori 1.2, noe som gjør at vi kan stille med 7 mann. De 6 andre på laget er Reidar, Breen, Bugge, Adrian, Sondre og Christer. Alle er friske og raske og super motivert for løp. Alltid spennende å se hvor man står etter en lang vinter med mye alternativ trening som styrketrening og ski. Og ikke minst de seige timene på gode gamle «rulla».

Ut på tur, aldri sur
Ut på tur, aldri sur

Med så mye bra trening i beina og med det mentale på plass har vi ikke noe å skylde på om det går dårlig.

«Go hard, or go home».

Legg inn en kommentar