Treningssamling TJM, del 2

Da var den andre av totalt tre samlinger på Mallorca ferdigtrent. Fikk som den første samlingen mange fine turer rundt på sykkeløya. Forskjellen fra den første samlingen var att det nå var litt mer «stasj» lagt inn i turene, og ikke bare rolig mengdetrening. Dette er fordi sesongen nærmer seg, og man skal forberede oss på det som kommer. Med «stasj» mener eg i hovedsak intervaller, men det kan også være f.eks styrketråkk eller spurter.

Puig Major
Puig Major

Nå blir det et par dager på sofaen, før treningen starter på’n igjen. Den 7. februar reiser vi tilbake, så det blir ikke så omfattende treningsarbeid som skal til før den siste samlingen står for tur. Litt godt å tenke på med tanke på værvarselet her hjemme fremover. Å være syklist i Norge på vinterstid er nok ikke alltid det beste. Noen turer er rett og slett jævlig, men man kommer ikke utenom de turene skal man frem og videre i denne sporten.

FORANDRING FRYDER

Det ble en del nytt i forkant av samlingen. Nye ting og tang er alltid kjekt, så det var morro å prøve dette ut i praksis. Ny sykkel, sittestillig, sykkelsko og draktdesign er noe av det nye. Alt svarte til forventningene, må skryte av den nye sykkelen vår, Merida Scultura SL 909. Sammenlignet med fjorårets må eg si denne har fått seg en skikkelig face lift, en stivere og lettere sykkel utstyrt med den nye 11 – delte Dura-ace gruppen. Helt konge sykkel. Sammen med en ny sittestillig av Espen Aareskjold, nye Bont sykkelsko og nytt draktdesign av Kalas ser dette ut til å bli en god cocktail.

Merida Scultura SL 909
Merida Scultura SL 909

Det er under en måned til sessongstart. Sesongen starter med tre endagersløp løp i Belgia og Frankrike. Det første løpet går den 23. Februar. Etter disse løpene står etappeløpet Tour de Normandie for tur, det går fra 17 til 24. Mars. Formen er stigende, og ting flyter greit. Alle mann på laget ser meget sterke ut, ser virkelig frem mot en ny sessong med norges beste sykkellag.

Playa de palma
Playa de palma

4 kommentarer til «Treningssamling TJM, del 2»

  1. Hvor lang tid har du brukt opp fjellene i Mallorca? Som Puig Major, Coll du Soller og Coll du cal Reis? Hadde vært morsomt å kunne måle tidene mine med en fra Joker Merida!

Legg inn en kommentar