Sponsorer

Lagets hovedsponsorer:

Joker er en dagligvarekjede som består av 460 butikker spredt over hele Norge. De er lokalbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester.

Icopal er ledende på produkter og tjenester til beskyttelse av bygninger og konstruksjoner over og under bakken.

Personlige sponsorer:

Sparebanken Vest. Landets tredje største sparebank. Vi er et komplett finanshus for mer enn 250.000 person- og bedriftskunder. Vi er stolt over å være et selvstendig finanskonsern med hovedkontor i Bergen med en sentral rolle i mye av den verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

Vest Næringsråd. En arena for nettverksbygging, en møteplass og et talerør for sine medlemmer. VNR er ein privat medlems-organisasjon som arbeider for å fremme næringslivets interesser i Fjell, Sund og Øygarden. De har rundt 500 bedriftsmedlemmer.

Sartor Maskin. En bedrift som driver med maskinentreprenør og er et av de største selskapene i sin klasse på vestlandet. Maskinentreprenør går ut på å utføre tjenester som graving, drenering og planering.

Sartor Holding. Morselskapet i Sartorgruppen og forvalter følgende selskaper: Sartor Senter AS, Sartor Parken AS, Altus Eiendom AS, Sartorvegen 14 AS, Sartor Nærvarme AS, Straume Parkering AS, Sartor Aktiv Lek AS, Sartorgården AS, Idrettsvegen 32 AS.

Din sykkerhetsPartner. Konsulent- og rådgivningstjenester innen sikring av næringseiendommer. Utleie av sikkerhetsansvarlig for idrettsarrangement, med spesielt fokus mot sykkelritt.

Sartor Storsenter ligger på Straume i Fjell Kommune, ca. 15 km vest for Bergen sentrum. Senteret har 115 butikker og serveringssteder. Sartor Storsenter er en del av Sotra Kystby.

Vågen Seafood. En skikkelig lokal sponsor som holder til på samme plass som eg er oppvokst på, Sekkingstad. De driver med filetrering av ørret og laks. Noe av det beste eg vet er å komme hjem til mor og far å spise laks fra Vågen Seafood!

Bont. En av de største produsentene av sykkelsko i verden. De beste eg har hatt noen gang, passer mine føtter perfekt. Er den fjerde sesongen min med Vaypor, og i år vil eg sykle med den nye Vaypor S modellen. Etter noen ganger i komfyren sitter de som støpt, rett og slett helt rått. Må prøves, fåes kjøpt i flere sykkelbutikker rundt om i landet.

Legg inn en kommentar