Sommerferie

Sommerferien er over for denne gang. Har hatt fire fine uker med en Italiatur, to hytteturer og mye godt sommervær. Startet ferien med en uke i Italia med Miriam. Hadde med sykkelen, men hadde først fire dager fri for å komme til hektene igjen. Har vert en bra sessong så langt, men har fortsatt ikke fått noe seier. Kom til NM litt sliten mentalt, og når det ikke ble noe resultater der, så var eg rett og slett skikkelig lei. Eg trengte noen dager av for å finne gleden med å sykle igjen. En tur til Gardasjøen hjalp veldig, og de siste tre dagene der nede fikk eg meg noen fine turer der eg trente akkuratt det eg ville og følte for. Tok oss også en dagstur til Venezia, en fantastisk by for å pleie kjærligheten!

Venezia
Venezia

Da eg kom hjem igjen tok eg meg tur på hytta til lagkameraten min, Reidar. Reiste i håp om at eg skulle bli bedre på tempo. Ble en uke med en del styrketråkk og intervall. Norgesmesteren skulle ha intervaller på temposykkelen den ene dagen. Han skulle ha seks drag på 10 minutt, litt under, på og over terskel. Han snittet rundt 50 km/t på alle dragene, så eg hadde nok med å bare ligge bak. Utrolig at det er så bra tråkk i det gamle skinnet!

Norgesmesteren Norgesmesteren
Norgesmesteren

Uken etter var eg hjemme med Miriam i leiligheten på Ask. Kommenterte to Tour de France etapper på Eurosport sammen med Arild Eriksen. To annerledes og morsomme dager, kjekt å få muligheten til å prøve noe nytt. Erik Nyqvist kom på helgebesøk, koselig gjensyn med den gamle samboeren fra skolegangen på NTG. Fikk også noen turer med Vegard Breen. Kjekt å sykle med han igjen, spennendes å høre om overgangen til WorldTour.

Giant Propel
Giant Propel

Den siste uka tok Miriam og eg oss en tur på hytta i Trysil. En fantastisk avslutning på «ferien». Vi tok med oss scooteren, sånn at vi fikk kjørt litt pes. Godt å kjenne at overskuddet kom tilbake etter flere uker med mye trening. Den siste uka hadde eg bare 15 timer trening. Hadde et par harde pes økter med spurter og en skikkelig langtur, resten av øktene var bare rolige restutisjonsturer.

Miriam i farta
Miriam i farta

Nå er eg i Frankrike og sykler Tour Alsace. Fikk meg en tredjeplass i dag, tok akkuratt ikke igjen de to utbryterene. Startet spurten da det var 400 meter igjen, så kunne ikke ha startet noe tidligere. Gjorde så godt eg kunne, så får vere fornøyd med det! I morgen venter kongeetappen, skal opp fire fjell på rundt 10 km. Så blir nok litt biting i styreteipen da!

Én kommentar til «Sommerferie»

Legg inn en kommentar