Sessongstart

Sessongen har vert igang en måneds tid, og har fått to etterlengtede resultater allerede. Vinteren har gått utrolig fort, men de siste ukene må eg si gikk utrolig sakte. Var veldig klar for sessongstarten, hvertfall ettersom treningen i vinter gikk så bra. Startet sessongen med fire endagers løp. Det siste løpet var Paris-Troyes, der eg fikk meg en andre plass.  En utrolig lettelse å endelig få til noe igjen.

Paris-Troyes
Paris-Troyes

Etter endagersløpene var det hjem en liten uke for å lade batteriene til Tour de Normandie. Brukte noen dager for å få tilbake overskuddet igjen. Fikk noen gode økter, og kom inn i Normandie med god selvtillit. Fikk en bra start med prologen. Noe som er viktig for psyken. Så var det duket for seks fellestarter. Var uheldig å gikk i bakken på den fjerde etappen, og klarte ikke å gå med når det avgjørende bruddet gikk. Det var en etappe eg hadde sett for meg lenge i forveien, så mislykkes på den var en veldig stor skuffelse. Dagen etter var eg veldig revansjesugen og klinket til med en ny andre plass. Kult å få til en massespurt igjen, skikkelig mestringsfølelse! På siste etappen kom Reidar seg med i det avgjørende bruddet. Han tok flere bonussekunder underveis. Det gjorde til at han hoppet opp til tredje plass sammenlagt. Noe som er utrolig sterkt og veldig fortjent. Reidar er et stort forbilde som er skikkelig dedikert til sporten sin!

Reidar og Philip i godt driv
Reidar og Philip i godt driv

Ellers har blitt tatt ut til å representere det norske U23 landslaget i Ronde van Vlaanderen, la Cote Picarde og ZLM tour. Stolt av å bli tatt ut på et så sterkt landslag, og gleder meg mye til å sykle med flagget på brystet. Så det blir den neste oppgaven for min del. Skal prøve å holde dere oppdatert. Følg meg gjerne på Twitter og Instagram!

Én kommentar til «Sessongstart»

  1. Gøy å lese om oppturer 🙂 Vi koser oss i Storagrinda, skal ligge på rommet ditt i natt 🙂 I morgen er det fotballcup. Hilsen fetterene dine Kasper og Sindre <3 Lykke til på sykkelritt.

Legg inn en kommentar