Sesongstart

Da var endelig sesongstarten unnagjort. Er nå på god vei hjem fra GP Lillers. Alltid litt spenning før årets første ritt. Selv om treningen har gått bra i vinter, vet man ikke helt hvor man står i forhold til konkurrentene. Trening og konkurranse er jo to forskjellige verdener.

               Nye Gavia sykler fra Bikeshop

Doffen tryna tidlig, så hvis det lå an til å bli spurt var det eg som skulle få prøve meg. Ble mye klabb og babb underveis. Stoppa først med Doffen, så velta eg selv noen runder etterpå. Da eg kom opp igjen etter det, punkterte eg. Ble litt negativ etter det, men med hjelp av Anders klarte eg å karre meg opp til fronten av feltet før før kilometers merket. Fikk god hjelp av Vegard til det var 300 m igjen, så valgte å åpne derfra. Var motvind så ble tatt igjen med 100 m til mål. Ble til slutt en litt sur femteplass, men likevel et godt hopp opp siden forrige gang eg syklet dette rittet. (DNF)

Godt å være tilbake i Kalas drakta

Dessverre holdt det ikke til mål denne gang, men det positive var at vi kjørte bra sammen som et lag. Samtlige på laget var i brudd, noe som gjorde at vi var på forskudd under hele rittet. For min egen del må eg bli mer selvsikker og positiv underveis, selv om det skjer uhell. Man er alltid litt rusten første rittet, men allerede neste helg er det kart for Paris-Troyes. Et av årets høydepunkt!

Her er resten av årets rittprogram:

Mars:

12: Paris-Troyes

15: Nokere Koerse

17: Handzame Classic

28-30: Driedaagse De Panne-Koksijde

April:

7.-9: Circuit des Ardennes

15: Tour de Finistére

17: Tro-Bro Leon

25.-1. mai: Tour de Bretagne

Mai:

6: Sundvolden Grand Prix

7: Ringerike Grand Prix

23-28: Tour des Fjords

Juni:

8-11: Ronde de l’Oise

15-18: Le Tour de Savoie Mont Blanc

22: NM, Tempo

25: NM, fellesstart elite

2 kommentarer til «Sesongstart»

Legg inn en kommentar