Oppkjøring

Det er under en måned igjen til sessongstart, og intensiteten på treningen blir hardere og hardere. Gleder meg skikkelig til å komme igang med sessongen nå. Er selfølgelig også spent på hvor eg står i forhold til konkurrentene etter flere hundre timer med vintertrening. Kom hjem fra den andre treningssamlingen med laget for litt over en uke siden. Og på søndag bærer det avgårde på en ny samling til sykkeløyen, Mallorca.

Mallorca
Mallorca

Dagene nå etter samlingen har det gått i ski og rulle. Har stått på nedoverski og gått på bortoverski. Deilig å gjøre litt andre ting for en gangs skyld. Man blir på mange måter mett etter to uker på samling. Ellers har vi vert på en liten hyttetur, også har eg vert på Olympiatoppen og tatt en laktat og O2 test.

Min andre halvdel!
Min andre halvdel!

Ellers siden forrige innlegg har eg blitt æresmedlem i moderklubben CK Sotra. Det betyr at eg er medlem i klubben og får dekket kontigenten til eg går i graven. Noe eg er veldig stolt over!

Stolt æresmedlem
Stolt æresmedlem i CK Sotra

Har også fått en ny sponsor siden sist. Sikkerhetsrådgivning AS skal sponse meg med fysioterapi i et år fremover. Det er sånne detaljer som betyr utrolig mye for sykkelsatsningen min. Har komt godt i gang med behandliger, og jobber med å rette opp skjevheter her og der;-) veldig spennende!

Signering av sponsoravtale med Sikkerhetsrådgivning AS
Signering av sponsoravtale med Bjørn-Erik i Sikkerhetsrådgivning AS

Ble et langt innlegg denne gangen, men sånn er det når man har mye på hjertet. For dere som lurer, så er eg i rute nå under fire uker før sessongstart. Mitt første løp for sessongen er Ster van Zwolle den 8. Mars. Det store målet for sessongen er å vinne sykkelløp, og det er eg ganske sikker på at eg kommer til å gjøre. Takk for meg, over og ut.

Legg inn en kommentar