Off-season

Sessongen er vel overstått, og eg har nå hatt fri fra sykkelen i et par uker. Har fått mye tid til å være med venner og famile, og selfølgelig fest og fanteri. Har også vert på hyttetur ilag med Miriam og flere venner fra syklingen. Vi spilte paintball, badet i Trysil elva og hygget oss. Ellers har det vert en del avslapping og gåturer i skauen.

Paintball
Paintball med gjengen

Etter en lang sessong kjenner man selfølgelig litt på det. Motivasjonen er kanskje ikke helt på topp, spesielt når det ikke ble noe VM på meg. Alikevel var eg giret på å avslutte sessongen med stil, noe eg ikke fikk helt til. Formen var bra, men eg manglet nok det siste lille ekstra, både fysisk og psykisk. I det siste løpet for sessongen fikk lagkamerat Vegard Robinson Bugge seg en seier i Gooikse Pijl, et 1.2 ritt i Belgia. Utrolig morro og veldig imponerendes.

Vegard Robinson Bugge
Vegard Robinson Bugge

Planen fremover nå er å starte treningen igjen. Kommer til å begynne rolig, og ut måneden blir nok brorparten av treningen alternativ som gåturer, joggeturer og styrketrening. Kjenner motivasjonen er tilbake. De to ukene uten sykkel har gjort godt, og suget etter og ta seg en sykkeltur er endelig tilbake!

Ferie
Ferie

Ellers siden sist har eg blitt MOT ambasadør. Stolt av å få muligheten til det, og gleder meg til å jobbe videre med MOT. For dere som lurer på hva det er kan dere ta dere en tur inn på hjemmesiden deres og ta en titt: www.mot.no

MOT
Vis MOT, ta egne valg!

 

Legg inn en kommentar