Ny samarbeidsavtale

Signerte i forrige veke ein toårs sponsoravtale gjennom VNR, Sartor Holding, Sparebanken Vest og Sartor Maskin. Stipendet blir kalla VNR ung, som er meint til å hjelpa lokale idrettsutøyvare fram mot eit bestemt mål. Det er vel ingen stor overrasking at min store drøym er å sykle VM på hiemebane i 2017.

Denne avtalen gjer at eg får moglegheit til å satse sånn eg vil fram mot mine mål. Det gjer og at eg kan senke skuldrene å fokusere på det som er viktig. Å være toppidrettsutøver er på ingen måte gratis. Eg har valgt å flytte til Spania for å optimalisere treningen. Stønaden skal brukes til trening, reise, kosthold og utstyr. Å reise på en toukers høydesamling koster like mye som en gjennomsnittlig månedslønn og har et matbudsjettet som en liten familie.

Er utruleg stolt av å få lokale sponsorer med på laget, veit godt kor tøft det er for mange bedrifter på Vestlandet for tida. Sponsing er noko av det siste på lista for mage selskap, derfor gjer det ekstra godt når dei velge å bli med. Er stril langt inn i beinmargen, og skal gi alt de neste årene for å nå mine mål, sette Sotra og de fantastiske bedriftene vi har her på kartet. Gleder meg til fortsettelsen og ikkje minst å gje tilbake!

Ta ein titt her for meir informasjon om stipendet.

Legg inn en kommentar