Motgang

Sykkelsessongen er godt i gang, og til helga starter sessongen her til lands også. Laget har syklet mange endagersløp, og de siste ukene har vi vert igjennom en rekke etappeløp. Det ble ikke noe suksess på de første løpene, men på de to siste etappeløpene nå har det virkelig løsnet. Laget vant lagtempoen i Circuit des Ardennes som gjorde at Breen fikk seg en fin 7 plass sammenlagt. I forrige uke var laget og syklet Loir et Cher, denne gangen klinket Breen til med en 3 plass sammenlagt.

The Brain
The Brain

For min egen del har det blitt en veldig treig start på sessongen, føler på en måte att eg ikke har komt skikkelig igang ennå. I oppkjøringsløpene ble eg syk, og når formen var på gang igjen veltet eg på den første etappen av Tour de Normandie. Kom meg til mål og igjennom etappen dagen etterpå, men så var det slutt. Etter to netter uten søvn var det ikke mulig å fortsette, så måtte stå av på den tredje etappen. Etter dette måtte eg ta det rolig i en uke før eg fikk starte på an igjen, fikk en kraftig hevelse i det venstre beinet som ikke ville slippe taket.

Skrubbsår
Skrubbsår

I forrige uke var eg på tur med U23 landslaget. Vi syklet Ronde van Vlaanderen, La cote Picarde og ZLM Tour. Det ble ikke noe toppresultat på noen av løpene, men vi kjørte sterkt som lag, og alle viste stigende form. Fikk meg en 11 plass i Picarde, men ble syk etter det, så måtte stå av tidlig på ZLM Tour. Gleder meg til å sykle flere løp med landslaget, god stemning og en konge gjeng!

Landslagsgjengen
Landslagsgjengen

Til helga er det NC åpning i Sandnes. I morgen er det tempo, mens på søndag er det fellestart. Det er kun søndages fellesstart som teller i Norgescupen. Eg sykler kun på søndag, Reidar stiller i morgen, så ser ikke helt vitsen med å stille da, hehe;-) Eg er frisk igjen og føler formen er på gang, ser frem til å sykle løp med et formsterkt lag!

Én kommentar til «Motgang»

Legg inn en kommentar