Godt nyttår

Går som vanlig lang tid mellom slagene her inne på hjemmesiden. Vil bruke anledningen til å ønske alle et godt nyttår. Må også få takke sponsorer, laget og alle andre som har støttet meg i 2013. Har ikke skjedd så veldig mye siden sist. I starten av desember var eg en uke på Mallorca med laget. Gikk for det meste i langturer. Kjekt å se gjengen igjen!

Mallorca
Mallorca

Vi har også fått nytt sykkelmerke siden sist. Den kommende sessongen skal vi rulle på Giant sykler. Har foreløpig bare fått cyclocrossen, og den gjør nytten i all slags vær. Liker geometrien på rammen, sitter omtrent helt likt som på ladeveissykkelen. Gleder meg til å få på plass resten av syklene.

Giant CX
Giant CX

Feiret julen på hytten til samboeren min, i Trysil. Fikk mange fine gaver og skiturer sammen med familien Bjørnsrud. Tredje juledag flydde vi hjem til Sotra for å feire nyttår. Kom oss igjenom enda et år. Blir her til fredag, og om et par uker er det avgårde til Mallorca igjen. Er supermotivert for en ny sessong, formen er stigende og der den skal være.

Liatårnet
Intervaller opp Liatårnet

 

2 kommentarer til «Godt nyttår»

  1. Kjempekjekt å ha dåke heime på Sekkingstad på treningsleir. Lei for at vi hadde så mykje vind og regn. Det e bonusen her på Vestlandet. Setter ekstra stor pris treningsturene som venter på Mallorca da 🙂

Legg inn en kommentar